Sodeluj in osvoji 42″ LCD TV

Spletna trgovina Nakupovanje.net je pripravila bogato nagradno igro ob prenovitvi spletne strani, v kateri lahko sodelujete popolnoma brezplačno. Sodelujte in osvojite bogate nagrade: novi avtomobil Renault Twingo, 42″ LCD TV Philips, digitalni fotoaparat Canon Powershot G9, 26″ LCD TV Samsung in ostale.


Glavne nagrade

Nakupovanje.net je po 4 letih delovanja postala že pravni spletni nakupovalni center. V trgovini, ki je razdeljena na specializirane oddelke, lahko kupite prenosni računalnik, LCD televizor, digitalni fotoaparat, glasbene CD-je, DVD filme  ali gospodinjski aparat za dom po želji ter ogromno ostalih izdelkov. Zadnje dneve so v trgovini zelo iskana darila za valentinovo, saj prihaja praznik zaljubljencev. Preglejte Valentinova darila tudi vi in razveselite svojo drago ali dragega!

Vsak oddelek upravlja skupina specializiranih svetovalcev, h katerim se lahko zatečete, če želite nasvet ali priporočilo pri izbiri izdelka. Svetovalci se stalno izobražujejo na svojem področju in izpopolnjujejo svoje znanje, tako da vam lahko pomagajo z novostmi in tehničnimi nasveti. Vprašanje jim lahko zastavite preko brezplačne številke 080 25 25 ali pa elektronske pošte prodaja@nakupovanje.net.

Goran Vidović, pomočnik direktorja: Stranke največkrat sprašujejo o razlikah med dvema izdelkoma ali pa želijo razjasnitev tehničnega pojma, ki ga ne razumejo. Dostikrat sprašujejo, kateri izdelek jim priporočamo iz določenega cenovnega razreda. Pri svetovanju je stranka in ustreznost izdelka vedno na prvem mestu, zato svetujemo popolnoma nepristransko, kajti le tako si lahko zagotovimo, da bo stranka zadovoljna in da se bo še vračala.


Odlična ponudba

Nakupovanje.net vam omogoči, da svoj nakup opravite enostavno od doma in se izognete gneči v nakupovalnih centrih, še posebej v teh prazničnih dneh. Ugodne cene in spletni popusti omogočajo nakup še kakšnega dodatnega darilca.  Večino naročenih izdelkov lahko dobite že naslednji dan, seveda pa lahko izdelke prevzamete tudi osebno v poslovalnici, če se vam mudi.

Na voljo je kar 5 različnih možnosti plačil; med njimi tudi po povzetju in plačilo na obroke. Široka paleta možnosti vam omogoča, da si izberete način, ki vam najbolje ustreza. Svojim najdražjim ali prijateljem pa lahko podarite tudi darilni bon, katerega vrednost si izberete sami. Vabljeni k nakupu ali ogledu!

 

Sponzorirana objava

  • Share/Bookmark
 


Komentirajte

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

blank