Pozdravljeni,

na žalost, v Sloveniji nismo dočakali zglednega in urejenega popotniškega foruma. Imamo travel.over.net, odklop.com, sta-lj.com in še nekaj drugih manjših. Vsi pa se meni osebno zdijo zelo nepregledni in neurejeni.

Velik problem predstavlja pomanjkanje moderatorjev. Debate pogosto zaidejo v napačne smeri in v temah se oglašajo vsakršni ljudje, ki nimajo nobenega pametnega komentarja ali odgovora. Pogosto prihaja do žaljenja in skrajno neokusnega odgovarjanja. Nisem pristaš cenzuriranja, ampak zdi se mi, da je ta poseg v nekaterih primerih nujen in legitimen.

Zaradi zgoraj navedenega sem se odločil, da bom naredil nov popotniški forum. Tako je nastal www.potuj.org. Forum obratuje nekaj več kot mesec dni in do sedaj se je pridružilo več kot 80 uporabnikov. Napisali smo veliko zanimivih popotniških člankov, informacij glede viz, cepljenja, opisov večjih mest, držav ter potopisov in fotoreportaž iz celotnega sveta. Na forumu sodelujejo izkušeni popotniki in strokovnjaki za različne dele sveta, ki bodo vsakomur z veseljem pomagali, Vabim vas, da se nam pridružite in da s skupnimi močmi postavimo na noge nov in zgleden popotniški forum, ki bo vir informacij za vse slovenske popotniške zanesenjake

Lep Pozdrav, potuj.org

Sponzorirana objava

  • Share/Bookmark
 


Komentarji

  1. 1
    jonas
    10.05.2008 ob 19:47

    Bomo malo pogledal, pa da vidimo če bo dejansko uporaben ta forum. Sam se sicer raje poslužujem tujih forumov, kjer je dosti več ljudi s pametnimi informacijami.

Komentirajte

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

blank