Svetovni splet je najhitreje razvijajoče se tržišče in spletno poslovanje vse bolj osvaja svetovne trge, tudi slovenskega in spletna predstavitev je postala nuja in osnova za uspešnega poslovanja. Vsako podjetje, ki razmišlja o predstavitvi na spletu, se mora zavedati, da je ta eden izmed prvih stikov bodočih strank, partnerjev in naključnih uporabnikov s podjetjem – in da je za profesionalno opravljeno predstavitev pametno zaprositi strokovnjake. Na trgu je vse več podjetij s tovrstno ponudbo, zato svetujemo, da se odločite za podjetje, ki nudi čim širše storitve s področja spletnih predstavitev, za tako, ki bo poskrbela za podporo, oblikovanje in vzdrževanje. Eno izmed vrhunskih podjetij s celotno ponudbo je Presentia, ki ponuja celotno storitev – gostovanje, registracijo domen, oblikovanje spletnih strani, optimizacijo, podporo in nadgradnjo, ponuja pa tudi možnost ureditve spletnega poslovanja.

Presentia ponuja več paketov spletnega gostovanja, prilagojenih različnim potrebam podjetij in posameznikov. WebSimple je namenjen manjšim podjetjem in posameznikom, ki jim zadostuje 100 MB spletnega prostora in 10GB mesečnega prenosa podatkov. WebAdvanced je zasnovan za večja podjetja, ki potrebujejo do 10 dodatnih domen, v paketu pa dobijo 500 MB spletnega prostora ter 20GB mesečnega prenosa podatkov. Za večja podjetja in posameznike, ki potrebujejo večjo količino prenosa podatkov, več spletnega prostora in več domen, je Presentia pripravila paketa WebSuperior ter WebMaster, ki vključujeta 2 GB oziroma 4GB spletnega prostora ter prenos podatkov v količini 100 oziroma 200 GB. Vse informacije o spletnem gostovanju ter posameznih paketih so dosegljive na spletni strani Presentie, področje spletno gostovanje.

Spletna domena je ključna za prepoznavnost vsakega podjetja, saj predstavlja podjetje samo, ime, storitev in znamko. Dobra domena je prepoznavna, kratka in s seboj nosi osnovne informacijo o podjetju in njegovih storitvah. Pridobitev domene je danes precej enostaven postopek, ki lahko ogromno prispeva k uspešnosti nekega podjetja. Da z registracijo in podaljševanjem domen ne bi izgubljali časa, priporočamo obisk spletne strani podjetja Presentia, področje registracija domene, kjer lahko na enem mestu preverite, ali je domena, ki ste si jo zamislili, še prosta, in jo v nekaj korakih registrirate. Prav tako lahko svojo domeno podaljšate ali pa prenesete svojo že obstoječo domeno. Enostavno in hitro – z nekaj kliki. Če za popolno spletno predstavitev potrebujete le še domeno, si lahko to priskrbite z enostavno registracijo na njihovi spletni strani.Večina podjetij se odloči, da bo za čim boljši vtis na obiskovalce spletnih strani tudi oblikovanje le-te prepustila strokovnjakom. Presentia je naredila še korak naprej – za oblikovanje vaše spletne strani lahko poskrbijo njeni vrhunski strokovnjaki, odločite pa se lahko tudi za možnost, da vam strokovnjaki pomagajo pri izdelavi – za vso ostalo nadgradnjo pa poskrbite sami. Več o oblikovanju spletnih strani si lahko preberete na spletni strani http://www.presentia.si/spletno-oblikovanje/oblikovanje.html. V sodobnem poslovanju je vedno pomembnejša tudi možnost elektronskega poslovanja.

Ob razmišljanju o spletni predstavitvi vašega podjetja imejte v mislih, da v dobi informatike ni več pomembno zgolj, da neko podjetje na spletu je, ampak kako je predstavljeno. Predstavitev mora biti kar najboljša – spletne strani morajo biti grafično vrhunsko oblikovane, biti morajo celovite, morajo predstaviti in hkrati prepričati o uspešnosti in resnosti podjetja. V skladu s celostno podobo morajo biti oblikovani tudi elektronski naslovi podjetja, strani in poštni predali morajo nemoteno delovati kadarkoli in kjerkoli. Zato – zaupajte strokovnjakom.

Sponzorirana objava

  • Share/Bookmark
 


Komentirajte

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

blank