Na Hujsanje-dieta.com skrbimo za vaše zdravje in dobro počutje. Hkrati pa se zavedamo, da se je kdaj pa kdaj treba tudi sprostiti in razvajati. Za Vas smo našli pravo kombinacijo. Kaj je boljšega kot dobra večerja ob dobri družbi?

Dobra večerja ob dobri družbi, ki je povrh vsega tudi zdrava. Pripravili smo brezplačno eKnjigo, v kateri na 30 straneh najdete jedilnik za vseh 7 dni v tednu, 3 obroke za vsak dan poleg tega pa še nekaj idej za malice in prigrizke.

Knjigo lahko uporabite kot dieto, saj obroki za posamezen dan ne presegajo 1300 kalorij. Ker pa jedi v knjigi niso klasične dietne jedi (brez okusa, soli in maščob) ampak okusni, uravnoteženi obroki, bogati z vitamini, minerali in kakovostnimi hranilnimi snovmi jih lahko brez težav uporabite kot popestritev vašega vsakodnevnega jedilnika.

Prenesite si brezplačno eKnjigo in uživajte v okusni in zdravi hrani. Dobr tek!

Sponzorirana objava

 • Share/Bookmark
 


Komentarji

 1. 1
  Sašo
  14.07.2008 ob 12:55

  Recepti so zanič. Človek za kosilo ne more pojesti LE ENE kisle kumarice. To ni zdravo in take traparije se ne pojavljajo niti v najhujših dietah.

 2. 2
  anja
  14.03.2010 ob 19:56

  živjjo kot veste bi zelo zelo rada shujšala a nevem kako… velika sem 160 in tehtam 52kg. prosim če mi pomagate, svetujete.

  zahvalujem se že naprej.

  Lep pozdrav anja

 3. 3
  Sajt
  14.03.2010 ob 20:15

  punca, ti ne rabš hujšat. rabš si popravt samopodobo.

Komentirajte

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

blank