Elektronska cigareta je naprava, ki je na las podobna pravim cigaretam. V njej je baterija, elektronsko vezje in nikotinska kartuša. Uporabljamo jo enako kot bi kadili pravo cigareto, pa tudi občutek je zelo podoben, ob izdihu se pojavi celo realističen dim, ki pa je v resnici le neškodljiva para.

Ker pa elektronska cigareta ne vsebuje tobaka zanjo “protikadilski” zakon ne velja. To pomeni, da jo lahko brez skrbi kadite v gostinskih lokalih, v trgovini ali celo v pisarni. Ker ne oddaja nobenih vonjav vaših prijateljev in sodelavcev ne boste motili, vi pa boste vseeno lahko uživali v kajenju. Poleg tega elektronska cigareta ne vsebuje katrana, prašnih delcev, COx in ostalih škodljivih snovi, ki jih najdemo v cigaretnem dimu.

Z elektronsko cigareto pa lahko tudi prihranite, saj deluje na posebne, nikotinske vložke. En vložek je enakovreden cca 30 cigaretam stane pa le 0,99€. V enem letu lahko tako prihranite tudi do 702,35€. Oglejte si izračun.

Elektronsko cigareto lahko naročite preko spleta na naslovu http://www.ElektronskaCigareta.com, kjer boste našli tudi več informacij o tej priljubljeni alternativi tobaku.

Sponzorirana objava

 • Share/Bookmark
 


Komentarji

 1. 1
  smartsmoker
  4.10.2008 ob 00:43
 2. 2
  Andreja
  5.05.2009 ob 14:32

  Se splača pokukati tudi na http://www.smouchi.com … Celoten izbor elektronskih cigaret tudi že na kioskih.

 3. 3
  Alojz
  5.05.2009 ob 14:41

  Zanima me, če kdo sploh uporablja te reči, jaz ne poznam nobenega, vsi so pri navadnih cigaretah. Pa prosim, brez “sponzorskih” komentarjev in oglaševalskih debilizmov.

  Je kje kakšen uporabnik elektronske cigarete – mnenje?

Komentirajte

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

blank